۱۳۹۵/۱۱/۲۳ - ۱۹:۰۰
حاجی‌دلیگانی:

وزیر نیرو با تمام توان نسبت به رفع مشکل آب‌وبرق خوزستان اقدام کند/ محیط زیست وقت بیشتری برای مشکلات خوزستان بگذارد

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به عنوان نماینده تمام ملت ایران در مجلس از وزیر نیرو می‌خواهم تا تمام توان خود را برای رفع مشکل آب‌وبرق استان خوزستان به کار گیرد.

وزیر نیرو با تمام توان نسبت به رفع مشکل آب‌وبرق خوزستان اقدام کند/ محیط زیست وقت بیشتری برای مشکلات خوزستان بگذارد

به گزارش سراج24،حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی  با اشاره به قطع برق و آب تعدادی از شهرهای استان خوزستان از صبح امروز گفت: با توجه به سکونت تعدادی از شهروندان خوزستانی در شهرستان شاهین‌شهر، بنده خود را علاوه بر مردم شاهین‌شهر، نماینده مردم خوزستان و البته تمام ملت ایران در مجلس می‌دانم و از وزیر نیرو می‌خواهم تا تمام توان خود را برای حل مشکل آب و برق استان خوزستان به کار گیرد.

وی افزود: انتظار ما از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست این است که وقت بیشتری را برای حل مشکلات زیست محیطی استان خوزستان صرف کند.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به جلسه امروز رئیس سازمان محیط زیست با مجمع نمایندگان استان اصفهان، اظهار داشت: با توجه به مشکلات مردم استان خوزستان، ما از رئیس سازمان محیط زیست می‌خواهیم جلسه خود با مجمع نمایندگان اصفهان را تعطیل کند و با حضور در استان خوزستان راهکاری برای مشکل اساسی ریزگردها در خوزستان در نظر گیرد.

به گزارش فارس، از صبح امروز آب و برق تعدادی از شهرهای استان خوزستان ازجمله مرکز این استان قطع و متعاقب آن مدارس و ادارات این شهرها تعطیل شده است.

منبع:فارس

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••